Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το μαγιάτικο στεφάνι μας χάλασε από τον αέρα, και γι' αυτό έφτιαξα ένα καπέλο στολισμένο με υφασμάτινα λουλούδια για την πόρτα μας. Καλό απόγευμα.

Χρυση

Αυτό το στεφάνι. όταν μεγαλώσει, θα γίνει καθρέφτης! Και λέω ΘΑ γίνει γιατί εγώ θα το δώσω έτσι όπως το βλέπετε αλλά αυτός που θα το πάρει θα το κάνει καθρέφτη....γιατί έτσι θέλει! Όλα ξεκίνησαν από ένα διαλυμένο καπέλο φωτιστικού που βρήκα πεταμένο. Το έτριψα με γυαλόχαρτο για να φύγει η σκουριά και το έβαψα μ' ένα λευκό ακρυλικό, για να είναι όμορφο κι από μέσα κι όχι μόνο απ' έξω. Μετά έκοψα λωρίδες λινάτσα και το έντυσα, κολλώντας το με σιλικόνη. Η διακόσμησή του είναι γυαλάκια της θάλασσας, ξύλα της θάλασσας και κοχύλια. Καλή βδομάδα σε όλες και όλους!




ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Νομίζατε ότι δε θα φτιάξω άλλα σπιτάκια - κολιέ; Ε, λοιπόν, κάνατε λάθος! Γιατί τα αληθινά πάθη δε σβήνουν ποτέ...ξαναγυρνούν και ξαναγυρνούν....Αυτή τη φορά έφτιαξα τα σπιτάκια μου με λινό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας!


 Ένα ροζ σπιτάκι γιατί τα κοριτσάκια αγαπούν το ροζ!

 Κι ένα κίτρινο σπιτάκι γιατί το κίτρινο, κατά τη γνώμη μου συμβολίζει το καλοκαίρι....
...όχι αυτό που δεν ήρθε ακόμα, το άλλο, θυμάστε; Εκείνο, που κάνει ζέστη, που κοιμόμαστε μ' ανοιχτά τα παραθυρόφυλλα κι ένα σεντονάκι από πάνω, που γκρινιάζουμε '' μα δε κάνει πιο πολλή ζέστη από περυσι;'', που δε χρειαζόμαστε ζακετάκι το βράδυ, άμα βγούμε και τα κουνούπια μας πίνουν το αίμα ολημερίς κι ολονυχτίς; Ε, απ' όλο το ''πακέτο'' του καλοκαιριού έχουμε μόνο τα κουνούπια! Υπομονή, θα 'ρθει και το καλοκαίρι, μια δουλίτσα του 'τυχε κι άργησε...υπομονή...τώρα που μάθαμε και τι σημαίνει.....  Καλό μεσημέρι κορίτσια! (κι αγόρια, αν υπάρχουν)                               ΑΓΓΕΛΙΚΗ